Torma Dávid
Photography     
Példa cím
**    ESKÜVŐ    **    JEGYES    **    PÁR    **

"A fénykép hatalma abban rejlik, hogy lehetővé teszi olyan pillanatok tüzetes vizsgálatát, melyeket az idő sodra egyébként rögtön elmosna."

/SUSAN SONTAG/

Fotózni annyit jelent, mint kihozni a pillanatból a maximumot. A fények, a modell, a technika összjátéka olyan lenyomatot képes adni a valóságról, ami elkápráztat. Persze ehhez kell egy fotós, ez volnék én, Torma Dávid. A művészetek, a fények és vonalak már gyerekként vonzottak, előbb grafikával kezdtem el foglalkozni, majd 8 évvel ezelőtt kezembe vettem az első gépet, négy éve pedig hivatásszerűen űzhetem azt, amit a legjobban szeretek. A fotózásról nehéz beszélni, a képek mindent elmesélnek helyettem.


"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."

/A. Rodin/

 Horváth Angéla vagyok, precíz, kreatív, okleveles sminkes, aki szenvedélyesen szereti a szakmáját. Számomra a sminkelés igazi művészet. Hiszek abban, hogy a szépség mindenütt ott rejtőzik, s a hivatásomnak tekintem, hogy ezt bebizonyítsam. Több éves szakmai tapasztalat során megismertem az arc- és szemformák, a színek, s textúrák rejtette titkokat. Ennek köszönhetően a visszafogott menyasszonyi sminkektől kezdve, a fashion és editorial sminkeken át, egészen a színpadi sminkek látványos világáig bármit szívesen – és személyre szabva – valósítok meg. Vendégeim testi-lelki szépségét figyelembe véve arra törekszem, hogy sminkem által a valódi egyéniség tündököljön ki.

A minőségi munkát professzionális termékek használatával is garantálom. Ezen felül a fotózások során minden apró részletre odafigyelek, hogy a közös munka még gördülékenyebb legyen, legyen szó akár hajformázásról, styling-ról, vagy a kamera előtti beállások bemutatásáról. Dáviddal mind a ketten arra törekszünk, hogy hibátlan végeredmény szülessen.